Tandplejen

Her kan du læse om tandplejen på Østervangsskolen og finde kontaktoplysninger og åbningstider.

Tandlægen på Østervangsskolen

Den kommunale tandplejeordning omfatter børn fra 0-18 år, og der tilbydes alle former for forebyggende og behandlende tandpleje efter individuelle behov.

Kontakt: 8915 8785

Fra August 2018 sker der visse ændringer på Østervangsskolens tandklinik.

Klinikken er en undersøgelses klinik således at der er åben for: Undersøgelse, forebyggelse og undervisning.

Mandag  8:00-15:00
Tirsdag 8:00-16:00
Onsdag  8:00-15:00
Torsdag  Torsdag tider efter aftale
Fredag  Lukket

I tilfælde af behandling aftales der tider på Tandklinikken på Nørrevangsskolen, Glentevej 15 8930 Randers NØ. Tlf. 8915 8778.

På dage hvor vi har lukket henvises der ligeledes til Tandklinikken på Nørrevangsskolen. Se ligeledes på Tandplejens hjemmeside.

Tandregulering

Alle elever bliver undersøgt med henblik på tandstilling ved hver undersøgelse.

Tandskader

Opstår der tandskader, behandles de gratis, indtil de unge fylder 18 år. Hvis man har tegnet en tandforsikring, er der oftest dækning udover dette tidspunkt.

Skolen har ingen tandforsikring.

Mere om tandplejen

Hvis du vil vide mere om Randers Kommunes Tandpleje, så finder du en masse information på Tandplejens hjemmeside. Her kan du også finde gode råd.